Beton dezactivat

Home Beton dezactivat

Beton dezactivat – CALITATE PREMIUM

Pavajele din beton dezactivat reprezinta solutia destinata amenajarilor exterioare cu un efect estetic deosebit datorita punerii in relief a agregatelor, putand fi utilizat pentru toate tipurile amenajari.

Îmbinînd betonul cu piatră se obține ceea ce noi numim piatră spălată. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

 

Prima calitate a pietrei spălate este caracteristica antiderapantă, dar si rezistenta la actiunea agenților atmosferici.

 

Pentru realizarea acestui produs se foloseste o solutie specială, care nu lasă betonul să se usuce la suprafață. După cîteva ore excesul de beton care nu s-a uscat se îndepartează cu un jet de apa puternic, și în cele din urmă rămîne modelul de piatra. De aici si numele de piatră spălată (beton dezactivat).

beton dezactivat

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

EXPERIENTA VASTA

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton dezactivat.

GARANTIA CALITATII

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata.

CE NE RECOMANDA?

Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste pavajul din beton dezactivat, promptitudinea livrarilor, deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

APELARE RAPIDA
Beton Amprentat
traduceri autorizate Iasi
realizare site web beton amprentat
cazare regim hotelier Resita CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo beton imprime dermatologie iasi nulled wordpress themes cabina foto iasi vidanjare iasi