Beton polimer

Home Beton polimer

Beton polimer – CALIATE PREMIUM

 

BETONUL POLIMER (OVERLAY) este solutia perfecta recomandata pentru a genera suprafete amprentate atunci cand exista deja suportul de beton turnat sau repararea (restaurarea) suprafetelor de beton ( beton amprentat ) .

 

BETONUL POLIMER prezinta o inalta rezistenta la abraziune, factori climatici si solicitari mecanice, fiind de doua ori mai dur decat betonul. Prezinta o aderenta ridicata fata de suportul pe care este aplicat in interior si exterior , atat pe suprafete verticale cat si pe cele orizontale, putand fi aplicat pe ziduri, trepte, garduri, terase, sau pentru repararea suprafetelor deteriorate .

 

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un raport calitate-pret excelent in ceea ce priveste betonul polimer, garantand calitatea executiei lucrarii contractual. De asemenea oferim preturi atractive in aceasta perioada atat pentru beton polimer cat si pentru beton elicopterizat, beton amprentat si beton dezactivat.

beton polimer

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

beton amprentat

Ce este betonul polimer?

Betonul polimer a fost creat cu scopul de a reface pardoseala degradata fara a fi necesara demolarea acesteia. In egala masura cu beton polimer se vor putea acoperi si suprafete verticale nou construite, pentru a le conferi un finisaj estetic deosebit in acord cu desingul constructiei.

 

Baza acestui produs este in fapt o compozitie de ciment, nisip si apa, care este aditivata cu diferite materiale speciale. Fiecare dintre acesti aditivi ofera produsului final, pe rand sau simultan, caracteristici pe care constructorul sau beneficiarul le urmaresc, cum sunt:

 

  • Colorarea in masa a stratului turnat.
  • Asigurarea rezistentei la abraziune.
  • Impermeabilizarea suprafetei.
  • Posibilitatea amprentarii in diverse modele.

 

Adaptabilitatea acestui beton polimer il recomanda pentru schimbarea rapida conceptului estetic al unei zone. Daca exista deja un pavaj de beton, indiferent de starea tehnica in care se gaseste, se va putea obtine o suprafata de

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

EXPERIENTA VASTA

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton elicopterizat.

GARANTIA CALITATII

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata.

CE NE RECOMANDA?

Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste betonul elicopterizat, promptitudinea livrarilor, deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

Suna 0753688062
Beton Amprentat • Beton Dezactivat - Beton Fosforescent

Colaboratorii nostri

Dinner Recipes Toronto Postal codes Melbourne Postal Code Current time in Denmark Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 6 de sarcina Saptamana 5 de sarcina beton fosforescent Digi Deranjamente Deranjamente CEZ Breakfast Cereals Nutrition facts Cod postal Arad apartamente noi Iasi pret beton amprentat
Contact eMag Vremea Brasov Horoscop azi Balanta Hormigon Pulido Vremea 7 zile Iasi contact Digi beton amprentat Contact Google Romania