Beton elicopterizat

Home Beton elicopterizat

Beton elicopterizat – CALITATE PREMIUM

Sapa din beton elicopterizat este utilizata atat la egalizarea suprafetelor interioare cat si la egalizarea suprafetelor exterioare, în mod special cele din beton, servind ca suport pentru diverse materiale de finisare. Componenta speciala ofera pardoselilor industriale durabilitate mare in exploatare. Aceste pardoseli industriale din beton elicopterizat sunt impermeabile la uleiuri si hidrocarburi.

 

Pardoselile din beton elicopterizat sunt intrebuintate la pistele de aeroport, depozite si ateliere metalurgice, hangare în industria grea, industria auto, hale de productie, magazine, piscine, platforme betonate, spalatorii si diverse alte spatii cu trafic aglomerat.

 

Pardoselile din beton elicopterizat, numite si finisate sau superfinisate, reprezinta un tip de pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la uzura. Alte materiale care se folosesc in componenta betonului elicopterizat, in functie de scopul utilizarii, sunt: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, sau cuart CORINDON, gri, rosu sau verde, compusi metalici, fibre metalice, polipropilena.

beton elicopterizat

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

EXPERIENTA VASTA

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre pentru betonul elicopterizat.

GARANTIA CALITATII

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata.

CE NE RECOMANDA?

Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste betonul elicopterizat, promptitudinea livrarilor, deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

LUCRARI DE BETON ELICOPTERIZAT EXECUTATE

CONSULTANTUL NOSTRU VA STA LA DISPOZITIE CU INFORMATII SUPLIMENTARE LA TELEFON 0757.502.776

APELARE RAPIDA
Beton Amprentat
traduceri autorizate Iasi
realizare site web beton amprentat
cazare regim hotelier Resita CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo beton imprime dermatologie iasi nulled wordpress themes cabina foto iasi vidanjare iasi